Web Design

Creative Web Design nu ofera doar servicii complete de web design si promovare, ci vine cu o viziune noua, profesionala si creativa asupra afacerii tale. Pentru noi fiecare proiect este privit ca o unealta ce ne ajuta clientii sa obtina succesul in afaceri.

Facem mai mult decat a da nastere unui website… dezvoltam atitudinea si imaginea firmei tale,  pregatim un proiect care iti va aduce mai multi clienti, te ajutam sa iti transmiti mesajul si sa si impact.

Cu alte cuvinte… te obligam sa ai succes.

Personalizare

Fiecare website este unic. Are un scop unic si necesita un design unic. In fond, cine nu vrea sa fie deosebit?

Administrare

Fiecare site este creat pe o platforma moderna, flexibila, complexa, personalizata si usor de folosit.

Profesionalism

Site-urile respecta standardele in domeniu si sunt compatibile cu toate browserele importante.

Responsabilitate

Un design responsabil presupune crearea unui website functional pe orice device, telefon, tableta, etc.

CERE OFERTA

Site-uri de prezentare usor de administrat

Creative Web Design iti ofera o platforma complexa si flexibila, dar foarte usor de folosit si administrat propriul site. Indiferent care ar fi afacerea ta, vei primi un panou de administrare personalizat.

CERE OFERTA

Web Design Profesional

Web designul inseamna mai mult decat preturi. Sunt multe variabile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi o firma de web design. Pe langa raportul calitate/pret… profesionalismul, costurile de mentenanta, timpii de executie si disponibilitatea firmei de a te impinge in directia succesului sunt factori de nepretuit pe care multi uita sa ii ia in calcul. Creative Web Design iti ofera gratuit un serviciu de consultanta in design si strategie, precum si o gama larga de solutii creative.

Nu iti doresti sa faci o investitie semnificativa intr-un website doar pentru a avea vizitatori. Vrei sa vinzi si sa te prezinti intr-un mod profesional. Un site care are un design deosebit si arhitectura bine definite cu siguranta are o rata de conversie mai ridicata.

1360622265_Computer_On

  • Nu este destul sa ajungi in top-ul rezultatelor la google, trebuie sa ai grija si sa stii ce sa faci cu vizitatorii site-ului tau.
  • Un design si un mediu primitor au un impact mai mare asupra vizitatorilor. Prima impresie conteaza enorm, eleganta este cheia.

1360622226_CustomizeWebsite-ul trebuie sa fie administrabil si capabil sa se adapteze la a face uz de imagini, text in toate formatele, video, formulare si alte aplicatii pentru a avea un impact maxim si a indeplini telul pentru care a fost conceput.

Iti oferim controlul asupra textelor, imaginilor si dupa necesitate inclusiv asupra structurii site-ului. Niciodata nu a fost mai usor sa-ti administrezi propriul site!

1360622841_website_optimizerCum arata un site este doar o parte a ecuatiei. Un cod scris si utilizat incorect sau cu erori poate duce la o activitate slaba a siteului si o rata de conversie extrem de mica. Folosirea de servicii web design profesionale va ofera garantia validarii  codului si functionarea siteului pe mai multe browsere.

Proiectarea de la inceput trebuie sa ia in considerare principiile de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si tot ce se lucreaza in partea de programare a siteului trebuie sa aiba o gandire focusata pe SEO.

De ce Creative Web Design?

  • Rezultate masurabile dobandite prin strategie eficienta si viziune.
  • Experienta de lucru a peste 300 de site-uri de prezentare si magazine online.
  • Solutii personalizate. Iti oferim ceva specific targetului si bugetului tau.
  • Iti oferim un plan de actiune. Cautam impreuna metode de a-ti depasi concurenta.
  • Preturi de mentenanta accesibile si timpi de executie scazuti.

Ce spun clientii

“Mi-ati salvat salvat afacerea cu noul site creat de voi, acum site-ul chiar vinde! Va multumesc din suflet!”
Catalin Musat, Dimcea Crane
“In privinta colaborarii dintre companii sunt extrem de multumita, mi s-a oferit calitate, promptitudine, seriozitate. Preturile sunt acceptabile, si mi s-a oferit maxim de profesionalism.”
Madalina Sandu, Iconic Flowers